Статьи

Home News

МЕТАЛООБРОБКА

02.12.2022

Сучасні технології та необхідність дотримуватись високого рівня ефективності в роботі вносять свої корективи в кожний етап обробки матеріалів і як результат призводить до позитивних якісних зрушень у виробництві, а всі ці перераховані зміни створюють умови для конкурентоздатності фірми, її успішної діяльності, впевненого розвитку. Компанія TiSO радо готова допомогти вам в досягненні такої мети.

Ми надаємо послуги металообробки і використовуємо для цього найсучасніші високоточні верстати європейського виробництва, а наші спеціалісти є високопрофесійними фахівцями в цій царині.  Наше обслуговування є комплексним і завдяки ньому ви можете досягти найбільшого економічного ефекту: зекономити на витратах матеріалів, часу та коштів. Оптимальна підготовка металу до обробки, його абсолютно точний розкрій, без необхідності підгонки виробу під потрібні параметри, отримання зігнутих форм з точними кутами чи витриманими градусами кривизни – все це й є обробка металу у Києві, що виконана нашою компанією.

Наша різка металевих заготовок з використанням лазерних технологій, зміна форм деталей на високоточних верстатах, нанесення порошкової фарби – всі ці технологічні процеси є автоматизованими та комп’ютерно відміряними, а тому ідеально правильними. Робота, виконана нашими спеціалістами зробить ваші вироби в їхньому кінцевому вигляді максимально привабливими, тому що отримані від нас заготовлені частини будуть саме такими, які ви потребуєте, а не приблизно схожими на необхідне.

Звісно, що максимальний економічний ефект буде досягнутий вами в разі, якщо замовити послуги з металообробки в оптових обсягах. Тоді підсумковий результат нашої з вами співпраці позитивне вплине на ваші показники діяльності в цілому і зможе додати нових можливостей в розвитку вашого бізнесу. Компанія TiSO зацікавлена у вашому успіхові, тому що він додає й нам впевненості у завтрашньому дні, спонукає до нових технологічних пошуків і досягнень. Зокрема, ми вже розширюємо спектр видів металів, які здатні обробляти усіма вище переліченими технологічними способами з незмінно високим рівнем якості незалежно від фізичних характеристик деяких металів. 
Щоби прискорити початок нашої співпраці та надати всю необхідну і детальну інформацію щодо металообробки силами нашої компанії вам варто звернутись до наших менеджерів і спростити весь процес взаємодії.

 
 
 

Новости

rss