Статьи

Home News

ФАРБУВАННЯ МЕТАЛУ ПОРОШКОМ

22.12.2022

Фарбування поверхонь завжди слугувало її захисту від зовнішніх впливів, а також для покращення зовнішнього вигляду виробів. Компанія TiSO дбає про якість ваших виробів і робить це математично виміряно, щоби ваша продукція виглядала найкращим чином і не втрачала його довго. В переліку фарб найбільш стійкою, найбільш технологічною та максимально естетичною є порошкова. Спосіб нанесення її дозволяє досягти остаточного результату вже після розпилення першого шару, що робить фарбу абсолютно рівномірно розташованою, з міцним зчепленням з поверхністю та між частинками самої фарби. Для того, аби пофарбувати метал порошковою фарбою не потрібні розчинники, завдяки чому не руйнується компоненти фарби, що утворюють поверхневу плівку, а це підвищує її стійкість, естетику і не забруднює навколишнє середовище.

 На устаткуванні нашої компанії можна фарбувати найрізноманітніші деталі з металу, елементи покрівельних матеріалів і поверхонь фасаду, корпусні деталі різних приладів, обладнання, фурнітуру, де б вона не застосовувалася, деталі інтер’єру приміщень, диски автомобільних коліс (з ефектом «гри сонячних зайчиків»).

Порошкові фарби також широко використовують для декорування виробів з алюмінієвого профілю. Цей матеріал є наразі в тренді і чимало будівель мають в собі ці елементи. Справа в тому, що алюмінієвий профіль дозволяє виготовляти значно більш точні деталі, які раніше називали «столяркою», і від цього виграє естетика будівлі та покращується тепло збереження в ньому. Разом з тим, порошкове покриття ще більше додає в зносостійкості та в дизайні приміщень. Для того, щоби якісно пофарбувати алюмінієвий профіль порошком, його необхідно ретельно підготувати та очистити від усіх можливих сторонніх хімічних речовин на його поверхні. Цей процес має кілька етапів і потребує деякого часу, тому що для видалення тих «зайвих» речовин їх необхідно розчинити, а потім ретельно промити поверхню, щоби на ній не залишилося жодної краплі, яка потім зіпсує якість фарбування та його міцність. Спеціалісти компанії TiSO, на найсучаснішому та найякіснішому устаткуванні здатні виконати всі необхідні технологічні процедури підготовки та власне фарбування. 

Якщо вам необхідно правильно зорієнтуватися у виборі способу фарбування, підібрати найкращі тони і з’ясувати всі інші обставини виконання замовлення, зверніться до менеджерів нашої компанії і ви отримаєте вичерпну інформацію та полегшите собі задачу підвищення якості своєї продукції.

Новости

rss