Статьи

Home News

Як вибрати професійний перфоратор

22.02.2023

Ремонт квартири та будівництво власного дому не обходиться без професійних інструментів. Для роботи з бетоном і цеглою ідеальним помічником стане акумуляторний перфоратор, який відрізняється своєю мобільністю. Перед, тим, як купити інструмент необхідно визначитись із його моделлю. Про це згодом.

Якісні перфоратори SDS-Plus та SDS-Max представлені на сайті компанії TeRem: https://terem.ua/ua/g103433906-perforatory-sds-plus. Реалізація інструментів від виробників. Всі товари на сайті сертифіковані та мають відповідно документацію від виробника. Якісні електроінструменти виготовлені з міцних матеріалів  та будуть тривалий час виконувати свої функції, не втрачаючи первісних характеристик. Серед великого асортименту можна підібрати рішення на будь-який смак.

Перфоратори SDS-Max: особливості

Кожен інструмент має хвостовик, який фіксується в патроні обладнання та виконує певну функцію. Перфоратори SDS-Max належать до інструментів професійного типу, які розраховані на тривалий час роботи. Вони мають вагу понад 5 кг і велику потужність та застосовуються для ударних робіт без свердління.

Такі електроінструменти мають два режими функціонування: удар без свердління та буріння з ударом. Хвостовики відрізняються наявністю асиметричних трапецеїдальних пазів. Особливістю таких інструментів вважається їх використання професіоналами завдяки розміру бурів і конструкції патрону.

Коли застосовуються перфоратори SDS-Plus

Для виконання побутових завдань ідеальним рішенням стануть перфоратори SDS-Plus. Цей тип бурів у порівнянні з професійним інструментом має вагу не більше 4 кг та дозволяє здійснювати свердління діаметром не більше 26 мм. Патрон встановлюється в інструмент на глибину 40 мм. 

Якщо перфоратор потрібен для домашнього використання, можна надати перевагу саме таким моделям, не переплачуючи кошти. 

Як вибрати перфоратор акумуляторний

Плануючи придбати акумуляторний перфоратор у першу чергу варто звернути увагу на потужність та вибрати модель, яка відповідає потребам. Добре зарекомендували себе агрегати з антивібраційною системою, яка допомагає уникнути різких коливань інструменту під час роботи. Завдяки перемиканню швидкостей можна виконувати роботи з максимальним комфортом та ефективністю. Швидкість побутових моделей коливається від 1500 до 2000 об/сек. 

 

Новости

rss