Статьи

Home News

Як правильно вибрати ліжко для спальні?

13.07.2022

Визначити розмір ліжка

Уявляємо, ви зараз думаєте, що перше, що ми вам порадимо, це зупинитися на типі ліжка. Це дійсно дуже важливо, але ми рекомендуємо вам спочатку вивчити простір вашої спальні.

полуторні ліжка для спальні

Щоб добре підготуватися та знати, якого розміру ліжко вам слід шукати, радимо підготувати попередній план кімнати. Позначте розташування інших меблів, потім виміряйте і запишіть розміри вільного місця, що залишилося. (Обов'язково відзначте як можливу довжину та ширину, так і висоту, щоб ваша нова покупка помістилася без проблем). Бувають односпальні, полуторні https://lux-mebli.net/ua/g1038836-lizhka-pivtoraspalni та двоспальне ліжко

Ознайомимося з основними типами конфігурацій ліжок

Існує широкий та різноманітний вибір типів ліжок, доступних в Люкс-Меблі в Тернополе. Для того щоб зробити відповідний і правильний для вас вибір, добре хоча б швидко ознайомитися з характеристиками основних видів ліжок.

Платформні ліжка

Цей тип меблів для спальні дуже стильний, сучасний і добре вписується в спальні, оформлені у мінімалістському, скандинавському чи японському стилі. Вони не мають каркасу і складаються тільки з піднятої дерев'яної або ЛДСП-платформи, на яку безпосередньо укладається матрац.

Як правильно вибрати ліжко для спальні?

Проте, ви повинні знати, що цей тип ліжка досить низький, що може бути проблемою, якщо ви не звикли спати близько до підлоги. Крім того, в них відсутні як каркаси матраців, так і будь-які інші планки або пружини, що підтримують, а це не передбачає дуже хорошої підтримки. Отже, якщо ви звикли мати стабільну опору під час сну, варто добре подумати, чи підходить вам таке ліжко.

Ліжко з узголів'ям та ніжками

Цей тип меблів для спальні досить популярний, тому що він зручний і легко вписується в будь-який інтер'єр. Вони, як правило, стандартної висоти та розміру, а їх борти можуть бути виконані з дерева чи металу, та «одягнуті» в стильну та елегантну оббивку. Залежно від моделі класичні ліжка можуть бути як традиційними по конструкції (на ніжках), так і обладнані однією або декількома висувними ящиками з місцем зберігання.

Як правильно вибрати ліжко для спальні?

Якщо у вас нормальне зростання, цей тип ліжка, безсумнівно, забезпечить вам комфорт та зручність, які ви шукаєте. Але якщо ви багато повертаєтеся під час сну або маєте високе зростання, підніжка може заважати.

Новости

rss