Статьи

Home News

Компанія Blago developer

01.07.2022

Blago developer є інвестиційно-девелоперською компанією. Дата її заснування - 2002 рок. За цей час нам вдалося реалізувати майже 6 проектів. Вони стали справжнім взірцем сучасного будівництва. Кожен житловий комплекс відповідає енергоефектівності і міжнародним стандартам, які стосуються екологічності. 

Сьогодні нашою компанією реалізується 37 нових проектів. По суті вони гармонійно поєднанная екосистема інфраструктурних, емоційних і технологічних проявів.

Місія компанії

Компанія Blago developer не тільки пропонує Купити квартиру в Івано-Франківську допомагає будувати місто майбутнього. У цьому місті майбутнього кожному пропонується приємне і впевнене сьогодні. Десь теплі дні завершуються цікавими спогадами і різними планами на майбутнє. В кожній оселі можна поділитися щирими і приємними емоціями, а не щоденними проблемами. Наша турбота береже кожного від рутини. Як результат є більше часу на те, щоб присвятити його приємним для кожного вправам. Нами будується найцінніше - гарний дім.

Наша компанія готова допомогти створювати місця, де на кожне покоління чекає щасливе дитинство і доросле життя. Десь можуть гуляти закохані пари і друзі. Ми любимо своїх клієнтів і завжди готові їм допомогти, коли це потрібно.

Купити квартиру в Івано-Франківську

Офісні і комерційні приміщення

Нерухомість для ведення бізнесу сьогодні є найвигіднішою інвестицією. Ми пропонуємо великий вибір різних комерційних приміщень. Можна обрати приміщення у будь-якому району Івано-Франківська, навіть Новобудови в Івано-Франківську. У кожного об’єкта є транспортне сполучення і необхідна людям інфраструктура, яка допоможе легко займатись бізнесом. Завдяки широкому вибіру площ є можливість обрати кращій варіант.

А також ми розуміємо, що сфера послуг дуже важливо. Саме тому ми намагаємось допомагати кожному підприємцю у розвитку бізнесу. На першому поверсі кожного ЖК клієнт може придбати комерційне приміщення під хімчистку, аптеку і так далі.

Житлові комплекси в Івано-Франківську

Як обрати квартиру?

Обрати квартиру дуже просто. Для цього треба заповнити форму. Там треба вказати:

Вказавши потрібну інформацію, треба тиснути «отримати цікаву пропозицію». Далі, з клієнтом зв’яжеться менеджер і підбере квартиру для клієнта.

Чому саме ми?

Ось лист наших плюсів:

  1. Доступні ціни.
  2. Великий асортимент.

А також є можливість розрахунків у національної валюті, що дуже зручно для громадян України.

 

 

Новости

rss